Och kossa heter gay

Sitter pa ett Internetcafe i Goa, Indien. Vi har rest runt i staten och jag borjar kla mig allt mer som en hippie. Tva veckor ar alldeles for kort tid, maste stanna langre nasta gang, aka langre.

Just nu befinner vi oss i Colva, vilket ar battre an vantat. Trodde att det skulle vara mer folk men stranden ar 2.5 mil lang sa det gar fint att hitta lugna oaser. Tidigare har vi bla varit i Baga som var turistigt och Palolem som ar underbart som vanligt.

Att resa med foraldrar pa gamla dar ar lustigt, mamma pekade pa en life rescue kille med surfbrada och sa att de hade Baybitch har. Ganska kul. Lite senare namnde hon det igen, men sa da istallet Baywitch. Haha.

Och det ar varmt har, javla varmt. Och vattnet varmt. Och mycket djur. Kossor, pa stranden, pa gatorna och restaurangerna. Och hundar. Och katter. Och grisar. Och hons. Och grodor. Och getter. Det tar aldrig slut. Och myggor. Och flugor. Och krakor.

Indiska man ar vansinnigt fortjusta i vasterlandska flickor. Jag finns nog med pa ett hundratal bilder nar jag badar, som mannen tagit (vad dom tror) i smyg. Men manga kommer fram och pratar, lamnar oskyldiga lappar och sa vidare. Aven om dom ar flirtiga ar allt sa oskyldigt.

Det ska tydligen finnas en kyrka har, men en staty som kan utfora mirakel. Det ska vara sarskilt bra for singlar som vill traffa giftaslystna. Det kanske kan vara nagot, ska se om jag hinner forbi och bli lite religios for nagra sekunder.

Var och sag Slumdog Millionare igar, en riktigt bra film som speglar (naturligtvis) slummen i Indien. Har man last Shantaram finns nagra vyer som kanns igen fran boken. Och appropa boken, gissa om det ar popular har. Filmen var bra, rekommenderas varmt.

Ok, dags att ga ut i varmen igen! Kram

Just Jack

Varje vecka borde börja med party, Just Jack med Starz in their Eyes.
 

Permanentfärgade fransar

Ikväll färgade jag fransarna eftersom jag inte kommer att pyssla med en massa smink på resan. Borde göa det oftare. Resultatet blir fräsch utan smink och det håller i flera veckor.


31 timmar kvar..

Kollade dag/ natt temperaturen kommande dagarna i Goa, Indien. Inte helt jobbigt. 


Dödens Änglar, historien om Hells Angels

Efter Lemmy's biografi har jag fortsatt på temat badboys. Nästa bok blev Dödens Änglar: Denna sanna historien om världens mest fruktade kriminella MC-gäng skriven av William Marsden och Julian Sher.
Det här är historen om Hells Angels, från några utstötta outsiders på motorcykel under 50-talet till vad dom har blivit idag. Den är riktigt bra, trots att det är en faktabok är den underhållande och är bitvis svår att lägga ifrån sig. Läser nu Svenska Maffia som också har ett avsnitt om Hells Angels, men av förklarliga skäl inte på samma djup som den tidigarenämnda. Är man nerd vill man ha hela bilden, och då är Dödens Änglar ett måste.
 
Omslagsbild: ISBN 9789172321311, Dödens änglar : den sanna historien om världens mest fruktade kriminella MC-gäng

Acoustic, Live, Best Quality

Vi avrundar kvällen med en suverän akustisk spelning, Amy Winehouse med Valerie.
 

Wallander i Skauuune

Var och såg Wallander - Hämnden tidigare ikväll, vilket är den första av en serie på tretton filmer. Det finns tydligen ingen hejd på kreativiten när det kommer till kriminalare i Ystad. Nåja, filmen var som väntat och ok. Minus för när den unga (manliga) polis-aspiranten håller upp ett usb-minne när Wallander ber honom ta med några papper, som att det skulle vara något rena rama futuristiska science fiction apparaten.


Någon har skitit i det blå skåpet

Blondinbella har svarat på käbbleriet, hon avslutar sitt inlägg med "Men ska jag behöva gå upp 20 kilo för att visa dom att man kan vara framgångsrik och nöjd med sig själv utan att vara size 0, ja då gör jag det utan tvekan."

Ja, Blondinbella, bevisa det för oss! Gå upp 20kg! Hahaha

Friday the 13th

Fredagen den 13:e är det premiär för, just det, Fredagen den 13:e! Det här ser jag fram emot, oavsett recensionerna. Tills dess, Alice Cooper med He's Back (the Man Behind the Mask).
 


Primetime bitchfight online

Säga vad man vill om Katrin Zytomierska, men hennes inlägg som svar på Blondinbellas påhopp var rätt roligt. Gynning fick sig också en skopa av Blondinbella, vilket hon besvarade förvånansvärt moget. Let the bitchbloggfight begin!

Och en skitarg katt!

Man borde kanske inte skratta åt det här, men satan vad arg katten är! Hahaha
 

En baby panda som nyser

Varför är det här roligt? Och det blir ännu roligare för varje gång! Hahaha 
 


Dina personuppgifter blir handelsvara

Det är ju suveränt att man kan ha en blogg gratis mot att den är reklamfinansierad. Men kan snälla blogsoft, kan ni inte ha lite urskiljningsförmåga över vilka annonsörer ni tar in?

Nu är det ett skitföretag, Clash, som annonserar att man kan vinna resa till NY, Chanel produkter och Sex & the City boxen. Anmäler er inte för guds skull! Vinnaren dras den 12 augusti 2009, bara det löjligt oseriöst. Din personuppgifter kommer dom sälja vilket dom tjänar en massa pengar på. Vad får du? En massa spam i mailboxen du inte vill ha. 

Sen kan det ju till och med hända att tävlingen inte ens blir av, i deras villkor står "Clash kan skjuta upp eller avsluta en eller flera tävlingar om rimliga skäl föreligger."

Och det är förresten inte bara Clash du ger bort dina personuppgifter till, utan samtidigt accepterar du även att Konsumentplatsen, Gratislandet, Gratistipset.nu, Opinionsland, Yomoz och ClashClub får använda och sälja dina personuppgifter.

Bättre sent än aldrig!

Det borde vara dags för att ta körkort! Tänkte kolla upp intensiv kurser här i stan, orkar inte åka till Dalarna eller vart ungdomarna åker för att fixa det. Lika bra att lära sig det den hårda vägen på Stockholms gator!

På en trafikskolas hemsida stog det att det vanligtvis tar 20 till 60 körlektioner. Bara det låter ju skrämmande, så svårt kan det ju inte vara. Vem behöver 60 körlektioner? Jag är rätt bra på att krocka med Gröna Lunds radiobilar och det måste ju ändå vara till min fördel!

Internationella Karlsson dagen

Äntligen har vi fått Internationella Karlsson dagen, den 28 januari! Det finns till och med en grupp på Facebook, även de som önskar att dom heter Karlsson/Carlsson får vara med!

Gammal musik rostar inte

Det här ungdomar, var innan er tid. Tom Petty and the Heartbreakers med Free fallin'.
 

"Kvar trots allt"

Fadde har skivit i sin blogg om Rosings nya tatuering. Hon tatuerade ju över hans namnteckning, men nu påstår Fadde att hans namn betyder panter (som hennes nya tatuering). Hahaha.

Sweet Horny

Var ute och åt middag med mina föräldrar ikväll, min mamma beställde Sweet Horny, mycket roligt. Själv tog jag Sweet Honey.  Med sojakött, har svårt att börja äta kött igen!

Hudhatt? Nej tack!

Imorse när jag stog och skar bröd på jobbet, skar jag även en bit på fingret. Irrade iväg till receptionen där en annan kollega stog och fumlade med plåsterlapparna, han hade också skurit sig när han skulle skära upp sitt bröd. Vi jämförde skärsår och han vann, fingertoppen hade liksom fått en hudhatt. Skitäckligt. Frukost är farliga grejer.

Jefferson airplane

Det var ett tag sedan det var disco här på bloggen, men ikväll händer det, Jefferson Airplane med Somebody to love.
 

Bring on the needles!

Att tatuera sig verkar att bli allt mer vanligt, jag bokade tid idag och det visade sig dessutom att Rosing precis hade legat under nålen. Förstår inte dom som käbblar om det, och det är naturligtvis personer som är för fega att göra det själva. Det här är inte min första och förmodligen inte min sista, och det känns skitbra. Hoppas bara att motivet blir klart i tid!

Songsmith, kolla in den här

Microsofts nya reklamfilm för deras sångtjänst Songsmith, är så otroligt.. dålig. Är det ett skämt? Kanske har dom gjort den så corny att den ska skapa en viral effekt och i så fall har de i alla fall lyckats! 
 

Regnbågsfamiljen

Idag födde min barndomsvän en bedårande baby, en liten pojke som kommer att förgylla världen. I en värld av onska och elänade, är det mest självklara att man får älska och ge sin kärlek till vem man vill. Och den här babyn kommer att få den bästa familjen av dem alla, med två fina mammor som älskar honom över allt annat.


Guldbaggegalan och Persbrandt

Guldbaggegalan rullar på och Mikael Persbrandt var precis uppe och hämtade sin bagge. I somras var vi på samma fest och han var full som en alika, ändå flockades folket kring honom likt messias. Hur kommer det sig?
Han är inte särskilt attraktiv, men ändå manligheten personifierad av många. Så slog det mig nu, det måste vara hans röst. Hans mörka, hesa och mycket manliga röst.

Fräschaste bloggen

Fick tips om ett superbra ställe att pimpa sin blogg på, designadinblogg.se, måste kolla närmare på detta!

Dags att slita på finporslinet

Plockade upp några nya glas samtidigt som jag skulle fixa något att äta. Varför inte dricka juice ur vinglas? Kom inte på en enda anledning att inte göra det, så nu är det fest varje dag.


I could use some more cowbell

Ha en massa att fixa, men det här klippet från Saturday night live är så jäkla kul. Om ni har lyssnat på Blue Öyster Cult's låt (Don't Fear) The Reaper så har ni nog inte undgått hur högt koskällan låter. Här kommer parodin på låten..
 Det funkade inte med embedded, men här är länken!


Cornflake Girl

På vägen hem ikväll, kom den gamla låten Cornflake Girl med Tori Amos. Jag var omkring 15år, dejtade en kille men hade han inte helt på kroken. Så en annan kill-vän ringde in till en radiostation och önskade den här låten till mig, för att få den jag dejtade att bli lite.. svartsjuk. Tricket funkade. Många år senare är det förhållandet över, men minnet lever kvar. 
 

Power to the closet nerds!

Det här med bloggande har verkligen blivit en grej. Den ena efter den andra trillar dit, både kändisar och vänner som frikostigt bjuder in till sina liv.
Och det är kul, ibland sitter jag och surfar och sveps in i allas vardag. Fascinerande! Förutom kanske att alla har det så bra hela tiden, men det har väl av samma orsak som i att man aldrig går ut utan smink. Fast den här bloggen är ju utan smink, power to the closet nerds!

Packlista de luxe

Har redan börjat göra en packlista, jag ser fram emot denna resa mer än vanligt. Beror nog på att jag har varit där innan och vet vad jag har se fram emot. Börjar fatta nya excel och har gjort en tjusig status bar. Det här blir bra förstår ni.

Munspelsmannens gig

Idag var Horst på plattan och körde sin grej, han verkade nöjd, det är ju hans hemma arena.

Så var det dags för vaccination

Det är dryg vecka kvar till resan. Åkte idag för vaccination, bussen kom inte så jag var tvungen att snabbgå. Försökte hitta en taxi på vägen (tänkte att SL kunde betala), men inte en enda kom min väg.
Uppretad på SL växte irritationen, fick väsa åt en taxichaufför som hellre pratade i telefon än att ta kunder (naturligtvis 020) och gorma till en bil att det för fan är grönt!
Så kom jag fram för att inse att de hade stängt. Jag var 5 minuter försenad.
Men så uppenbarade sig en kvinna och öppnade, gjorde ett undantag för mig. Hon måste sett desperationen i mina ögon. Det skrattretande var att jag behövde ingen vaccination, dom jag hade räckte för 25 år.

Inga konstigheter på Stureplan

Tidigare idag var jag på Lagerhaus på Birger Jarlsgatan, Horst stog och räknade varor så allt var i sin ordning. Han såg ut att vara vid god vigör och kostade på sig att hälsa.

Apple Martinis och hemliga spioner

Hemma igen efter första arbetsdagen i veckan så är det helg igen! Har inte riktigt återhämtat mig helt, men hoppas på att kvällens aw tog död på de sista basiluskerna.

På tunnelbanan hem satt en kostymklädd man mitt emot mig och satt och ringde några samtal. Inga konstigheter, förutom hans mobil. Det var denna Ericsson han ringde med.
Instinktivt funderade på om jag skulle ge han min, men då slog det mig. Han kanske har NST nät, eller pratar via sattelit. Hemliga spionsamtal. Så jag la tillbaka min mobil, nickade artigt till agenten och gick av. Någon annan förklaring kan det inte vara.


Personlig väckning

En trött dag hemma igen, men imorgon måste jag iväg på ett möte. På morgonen dessutom! Känner mig lite bättre, men har mest ångest för att försova mig. Snikna Eniro har ju personlig väckning, men för 50 spänn borde dom ju även sätta på duschen och ordna en kopp te. Får ordna personlig väckning på annat sätt istället.

Ingen rök utan eld

Ooops, såg kanske inte helt fel ändå gällande Kleerup. Ryktet säger att farbror blå plockade visst honom under pågående gala..

Lemmy Kilmister

Har läst Motörhead Lemmy's biografi, White Line Forever. Lemmy är stenhård och är troligtvis unik på sitt sätt. Likså är denna biografi och är svår att jämföra med andra. Han har sina ideér och skäms inte över hur han har levt sitt liv. Det kan inte ha funnits någon korrekturläsning av manuset och han har förmodligen inte gått någon skrivkurs, men som Lemmy förmodligen skulle ha uttryckt det, who fucking cares. Läsvärd bok! 


So sue me!

Kollade postfacket och för första gången i mitt liv har jag nu min chans, att få ringa det berömda samtalet och säga "Men stäm mig!". Men tog mitt förnuft till fånga och ska försöka lösa detta på ett smidigare sätt. Men det är lockande.

Fortfarande i dimman

Influensan håller i sig, samlade kraft och köpte mat ikväll. Och hyrde filmer. Såg precis The Bank Job, en ok film om än lite otrolig för att vara sann (och det skulle den tydligen vara).

Och nu är det Grammisgalan på TV, var vadheterhan Kleerup full när han tog emot priset?

Hahaha..


Dags att börja kötta igen

Nu är det ett år sedan jag slutade äta kött. Planen var att göra uppehåll under ett år för att sedan börja igen, så det börjar ju bli dags. Speciellt nu när jag är sjuk känns det ännu mer aktuellt. Men hur börjar man igen? Jag lagar ju inte mat, så jag får skippa köttet hemma.

Men det är ju svårt att beställa kött på restaurang, för att sen inte kunna äta mer än några bitar. Nej, min plan får bli att sno lite kött från andras tallrikar. Lite kyckling här, lite biff där tills jag är på köttbanan igen. Men jag kommer nog fortfarande föredra vegetarisk mat, förutom..


Biff Rydberg, kött-favoriten när det begav sig

Vad blir det för mat?

Äntligen har jag lärt mig en ny rätt, havregrynsgröt. Med torkade aprikoser och valnötter!


Min bloggs, bloggares, bloggs, blogg

Jag läser ofta bloggar. Vissa är mina vänners bloggar, andra för skvallret, de finns de som bara är bra och så finns det dom som är så rubbade att mitt liv känns lite bättre.

Som Nojesextra till exempel, där har man samlat en gäng bloggare med längtan efter uppmärksamhet. Det är tragiskt, men underhållande. Som att bevittna en bilolycka, man vill egentligen inte titta men det är svårt att låta bli. Fem minuter senare känner man sig illamående och ångrar bittert att man gjorde det.

Från paranoid till hypokondriker

Har googlat symtom och det verkar vara influensan jag har åkt på, det känns lite bättre. Det låter i alla fall lite allvarligare än förkylning. Efter att ha legat passiv nu i flera dagar börjar hjärnan tråna efter att få jobba lite. Kanske jag ska ta upp målandet igen? Fast jag orkar inte leta reda på grejerna. Och efter några blogginlägg är jag nog slutkörd igen.

Efter en säsong med CSI har jag nu gått över till House. Som jag inte vore barnsligt klen innan, så bidrar ju denna serie till grav hypokondri. Frågan är om det finns någon serie över huvud taget som inte ger en massa hjärnspöken? Måste fundera på det.

Låta dom gamla jobba lite också

Precis som det finns hämtmat, borde det finnas en surrogat äldre man borde kunna ringa. En tant (eller farbror) som kommer hem med en korg mat, byter lakan och tänker brasan innan dom går igen. Det hade varit grejer det.

Febertoppar och hallucinationer

En tröst bland all alvedon, snorpapper, tömda te koppar och nässpray är att jag nu har bokat en resa till varma, fina Indien.
I mina febertoppar sitter jag blundande, gungande och hallucinerar hur varmt och skönt jag kommer att ha det. Att jag sitter och sjunger, med en drink i min hand, Stars shining bright above you, night breezes seem to whisper I love you, birds sining in the sycamore trees, dream att little dream of me..

Whyyyy god, whyyyyy??

Jag har verklig blivit sjuk, man skulle nästan tro att jag åkt på en riktig mans-förkylning, men det går ju inte, det är ju en genetisk omöjlighet! Men det kan inte vara långt därifrån. Hela kroppen värker och jag känner mig som 10 år igen. Och som jag har tittat på TV, mina ögon håller på att bli fyrkantiga och snart tappar jag väl talförmågan också. Astråkigt!

Talk to the hand

Planerar att gå in i 2009 med riktigt fräscha händer och fötter. Smörjer in händerna överdrivet mycket och fötterna blir ompysslade. Mina vänner måste tro att jag smider en sjukt bra plan eller går på drogavänjning, så mycket som jag sitter och kramar händerna. Nåja, det jag går på är Apotekets Vera hand kräm.

Vad gör ni sambos om helgerna egentligen?

Igår var vi på K Karaoke, vansinnigt roligt. I ett slutet sällskap och med några glas under rocken blev det en helkväll. Stället stänger 03.00, trevlig personal och vinet väl kylt.

Men en tanke slog mig, varför är det bara vi singlar som går ut? Måste komma ihåg att inte bli någon soffpotatis när jag trillar in i ett förhållande igen. Det händer för mycket kul därute!


Dubbel dagen efter

Ytterligare en tuff dagen-efter-dag, men värken i kroppen signalerar att det nog är mer än så. Förkylningen verkar till slut ta ut sin rätt, hoppas bara att det inte blir värre. Kroppen värker och en kombo av havregrynsgröt, alvedon och gamla CSI avsnitt hoppas jag ska göra susen!

Årets första låt

Är det någon mer än jag som tycker att Youtube har blivit sämre? Försökte hitta videon med Texas Halo, men det fick bli Summer Son. Good enough!
 

Dagen dagen efter

Äntligen börjar jag hämta mig från nyårsafton, var på en väldigt lyckad fest! Men kemisk ångest kräver åtgärder, sitter och häller i mig Pukka Detox té och hoppas att det även ska rensa borta några överflödiga minnen från kvällen. Men jävligt kul hade jag i alla fall! 


RSS 2.0